Znáte etiketu stolování? Naučte se s Harmony Professional, jak správně stolovat během slavnostních večerů.
Slavnostní večeře, svatba či speciální událost? Díky Harmony Professional si budete jisti, jak správně prostřít stůl, a dotvořit tak příjemnou atmosféru ve Vašem provozu. Podívejme se společně, jak by měl vypadat dokonale prostřený stůl, na kterém samozřejmě nesmí chybět papírové ubrousky Harmony Professional.
- Ubrousek (nesmí chybět)
- Salátová vidlička
- Vidlička na rybu
- Vidlička určená pro hlavní chod
- Servisový talíř (nepoužívá se k samotnému servírování jídla) nebo také talíř určený pro hlavní chod
- Salátový talíř
- Miska na polévku
- Nůž určený pro hlavní chod
- Nůž na rybu
- Čajová lžička
- Polévková lžíce
- Salátový nůž
- Talíř na pečivo a máslo
- Nůž na máslo
- Dezertní nůž
- Dezertní lžička
- Vidlička na dort
- Sklenice na vodu
- Sklenice na červené víno
- Sklenice na bílé víno
- Podšálek
- Čajový/kávový šálek
- Jmenovka